Krijg volop warme leads in jouw business

Met de hulp van jouw eigen marketingrechterhand

Ontdek de voordelen

Efficiënte samenwerking

Jou compleet ontzorgen is mijn missie

Nergens meer aan denken

Samen bepalen we de lijn, ik doe het werk

No-nonsense aanpak

Mogelijkheden in plaats van moeilijkheden staan centraal

Creatieve insteek

Voor alles wel een oplossing, voor alles een verhaal

Oog voor resultaat

Doelgerichte acties vormen de basis van mijn werk

Voor elke business

Geen casus te lastig, ik leef me in

Opgezet om jou te laten doen waar jij het beste in bent

De meeste ondernemers hebben het allemaal: passie voor hun vak, een mooi product, een echte aanpakkersmentaliteit en heel veel creatieve ideeën. Alle ingrediënten om knallende verkopen te draaien. Tenminste... Zolang mensen aan de deur kloppen, komt het meestal wel goed. Alleen, weten ze die te vinden? Niet iedere ondernemer heeft kaas gegeten van (online) marketing. Of het neemt teveel tijd in beslag. Dat is waarom ik ben gaan doen wat ik doe. Ik neem jou alle marketingtaken uit handen, waardoor jij kunt doen waar je het allerbeste in bent: ondernemen. Mag ik jouw marketingrechterhand zijn? High five!

"Heerlijk om met iemand te werken die begrijpt wat je bedoelt en ook nog eens meedenkt!"

Ramon Kwekel - Globosign BV

"De website die Verie heeft gemaakt is praktisch, sprekend én een plaatje voor het oog!"

Jana van der Pennen - I Love My Burn-out

"Mijn keuze om met Verie te werken was de goede en ik zal ook in de toekomst zeker met haar blijven werken!"

Danny Delvers - Delda Sport

Alles om jou die sales te laten verzilveren!

Bouwen voor resultaat

Een website is niet enkel een (online) visitekaartje. Meer nog is het dé plek waar klanten binnenkomen, om vervolgens te besluiten of ze met jou zaken willen doen. Daarom help ik mijn klanten aan pakkende, op conversie gerichte websites die doen wat ze moeten doen, namelijk leads binnenhalen. Met andere woorden: een website die werkt voor de business, als het verlengde van de salesstrategie. Natuurlijk snap ik dat het oog ook wat wil, dus design delft hierin zeker niet het onderspit. Functionaliteit én sprekendheid staan bij mij hoog in het vaandel. Daarom werk ik met gebruiksvriendelijke systemen als Wordpress en Phoenix.


Optimale vindbaarheid

Oké, je hebt een website die helemaal gericht is op de bezoeker (en bij voorkeur het verzamelen van leads). Goed bezig! Maar weten mensen die ook te vinden? Veel ondernemers zien de waarde van online vindbaarheid. Toch willen de meesten niet bezig zijn met dat ‘saaie’ SEO en al het technische geneuzel hier omheen. Gelukkig voor jou ben ik een totale SEO-nerd die organisch verkeer ziet als de hoeksteen van een website en altijd bezig is met de nieuwste trends en technieken. Ik pas ze toe en richt complete websites hier op in, inclusief de bijbehorende content. Je hoeft zelf geen SEO specialist te zijn, daar zorg ik wel voor!

Warme relaties

Met koude sales bereik je al jaren niks meer, als dat überhaupt ooit heeft gewerkt. Hoe vaak ga jij in op iemand die zomaar aan- of opbelt en je iets aan probeert te smeren? Hetzelfde is het geval in online marketing. Een e-mail of een post op social media is zo getypt, maar sales komen hier maar weinig uit. Om te verkopen, heb je namelijk eerst iets nodig: een warme relatie met je potentiële klant. Ik help je je doelgroep kennen als geen ander en de relatie opbouwen die jouw klanten verdienen. Een waarin ze gehoord worden en diepe verbondenheid voelen met jou en je product.


Het juiste verhaal in de spotlight

Het merendeel van de ondernemers proberen hun producten aan de man te brengen door zoveel mogelijk specificaties uit te lichten en hun potentiële klanten vaak te wijzen op de mogelijkheid om te kopen. Toch is dit niet de meest effectieve methode, juist omdat de relatie die je met de (potentiële) klant hebt, zo belangrijk is - en hiermee ook het (persoonlijke) verhaal van jou en je product. Niet voor niets is storytelling een van de belangrijkste methodes in (online) marketing. Samen tekenen we het juiste verhaal op en zetten dit in de spotlight. Zodat de juiste basis wordt geslagen voor verbondenheid en mensen precies weten waarvoor ze bij jou en je business terecht kunnen. 

100% Ontzorging

Zelf een ondernemer zijnde, weet ik als geen ander hoe moeilijk ondernemen soms kan zijn. Niet omdat je nooit barst van de ideeën, of omdat je niet weet hoe je markt werkt. Integendeel! Jij weet als exact hoe je jouw product moet verkopen, zolang mensen maar weten dat jouw product bestaat en waar ze jou kunnen vinden. Helaas is juist dat waar het vaak misgaat. Om je product in de spotlight te zetten, moet je met marketing aan de slag en daar heeft niet elke ondernemer kaas van gegeten. Of tijd voor. Daarom bied ik als marketingrechterhand een complete service die jou volledig ontzorgt op het gebied van marketing. Zo hoef jij alleen nog maar hoeft te doen waar jij zelf het allerbeste in bent: ondernemen.

Ik leerde Verie kennen als een enthousiaste “alleskunner”, die haar hand er niet voor omdraait hard te werken. Ze is flexibel en denkt altijd met je mee. Ze staat open voor alternatieve ideeën en begrijpt dat niet iedereen veel verstand heeft van marketing ook al “moet” er een bedrijf gerund worden. Verie is de juiste persoon wanneer je op zoekt bent naar iemand die creatieve ideeën bedenkt én voor je uitvoert op het gebied van e-mail en content marketing, SEO en Social media campagnes.

Linda van den Engel - Superjuicer BV

Benieuwd wat ik voor jóu kan doen? Plan vandaag nog een kennismaking!